Як носити брюки-карго, щоб образ виглядав дорого

Практичні та зручні брюки-карго користувалися великою популярністю цього літа і впевнено переходять у наступний сезон: накладні кишені – одна з головних акцентних деталей осені 2023. І хоча йдеться про одяг, запозичений дизайнерами з «робочого» гардеробу, при правильній стилізації така пара з легкістю впишеться у десятки різних образів. Ще більше цікавого тут читайте https://led-style.com.ua/.

З трикотажним жилетом

Самі по собі брюки-карго не можна назвати оригінальними – отже, щоб образи виходили цікавими, цю річ потрібно виводити зі звичного оточення. Так і роблять дизайнери, додаючи карго до комплекту з безрукавкою в стилі преппі, куди, здавалося б, просяться чиноси та вельветовий піджак. Образ виглядає гармонійно за рахунок різних пропорцій – радимо взяти цей прийом на замітку.

Як носити брюки-карго, щоб образ виглядав дорого

З кардиганом та сорочкою

У наймодніших штанів з накладними кишенями – вільний крій та занижена посадка, та іншим контрастним доповненням до такої речі можуть стати сорочка та акуратний кардиган, який повернувся на подіуми після довгого забуття.

З двобортним піджаком

Накладні кишені цієї осені зустрічаються навіть на штанах класичного крою – у цьому випадку їх сміливо можна носити з костюмним піджаком, сорочкою та краваткою. Щоб вони не випадали з образу, замініть класичні черевики на акуратні шкіряні кросівки.

Як носити брюки-карго, щоб образ виглядав дорого

Зі шкіряним піджаком

Шкіряний піджак повернувся в моду з 90-х практично в первозданному вигляді, але цього разу дизайнери пропонують носити його не лише зі звичними джинсами та футболкою, а й у оригінальніших комбінаціях: наприклад, зі спортивними брюками-карго та трикотажним пуловером.

З вельветовим піджаком

Вельвет – ще один помітний камбек осені 2023: штани з цього матеріалу гарні не лише своєю м’якістю та комфортом, а й універсальністю. Носити їх можна як із таким самим «верхом», так і в різних комбінаціях: від худорлявості до трикотажного піджака.