Чи може фітнес тренер мати неідеальне тіло?

Фітнес тренер може виглядати красиво. Чоловік тренер – це обов’язково гойдалка, жінка – тренер з красивою круглою попою та плоским животом з 6 кубиками, з ідеальною шкірою та блискучим волоссям. При чому ви зауважуєте, що до жінки тренеру більше вимог).

І все-таки моя відповідь: а кому тренер винен?)))

Все, що у вас спливає при слові фітнес-тренер, це все образи. Створені вони маркетологами, щоб потенційний клієнт «повівся» на почуття бути як він чи вона. І прийшов таки до цього фітнесу клуб, або купили товар.

Психологія у фітнесі працює на 100%, детальніше про це на сайті https://mad-cars.com.ua. На розхитаній психіці людей, зомбованих культом “ПП та фітоняшок” робляться мільярди грошей у світі!

Чи може фітнес тренер мати неідеальне тіло?

Ви запитаєте: “Ти ж сама тренер. Як ти можеш таке говорити? У самої себе роботу забираєш.” І ви будете не праві, тому що потрібно менше дивитися новини та гортати чужі соцмережі. Ви дивитеся на чуже “ідеальне життя” і хочете “так само” за будь-яку ціну. Частіше не розуміючи, що “так само” не вийде, у вас і того хлопця чи дівчини різні початкові дані. Ви уявлення не маєте про життя тієї людини з картинки, забуваєте про себе і женетеся за ілюзією.

Завдання тренера не качати із вас гроші. Завдання тренера: навчити вас правильної техніки виконання вправ, відновити ваші рухові функції, допомогти розібратися з харчуванням, відправити до потрібних фахівців та інше. А головне персональний фітнес-тренер повинен поважати вас і ваше тіло. Але для цього вам самим доведеться навчитися любити своє тіло. Але про це іншим разом. Повернемося до нашого тренера))

Зараз йде тенденція на розумний фітнес і розумного тренера. Його знань на вигляд явно ви можете не побачити, але варто спробувати з ним позайматися. За своїми відчуттями вже з перших занять зрозумієте вашу це людина чи ні. А потім перестанете помічати скільки в нього кубиків.

Звичайно, фітнес тренер не може бути відверто товстим чи худим. До такого фітнес тренеру просто ніхто не піде. Фітнес клубу це не вигідно і тому таких тренерів ви в залах не побачите. Тільки якщо він чийсь родич або сам господар клубу. Так, буває таке.

Чи може фітнес тренер мати неідеальне тіло?

У залах повно учасниць та учасників змагань з фітнесу та бодібілдингу. Вони може зайняли якесь місце у двадцятці і вирішили, що тепер можуть чогось навчити інших. Але зробивши собі фігуру, не означає, що ти зробиш її і клієнту. Закликаю вас бути обережнішими з такими “горе-тренерами”, як правило, вони людей калічать, а не лікують.

Пригадується колись і я скористалася послугами персонального тренера. Але першими моїми тренерами в далекому 2007 році були дядечки зразка 90-х із гойдалки, за професією лікарі. Від них я і отримала перші знання: тренування жінок і чоловіків це різні речі і що здоров’я важливіше за будь-які кубики і банки. Шукайте свого тренера за духом та його освітою. Посмішка, блиск в очах та бажання тренера працювати говорить про більше, ніж просто зовнішність.